Lingerie

Bij Raquel lingerie bent u aan het juist adres voor lingerie setjes. U bent daarom van harte welkom in onze fysieke winkel, maar ook in de webshop kunt u lingerie online bestellen. Raquel lingerie is dé lingeriewinkel voor al uw wensen. Wij bieden lingerie van hoge kwaliteit aan die u laat stralen. Het is erg belangrijk om een setje te dragen die perfect past en de lijnen van uw lichaam aanhoudt. We bieden verschillende topmerken aan als Primadonna, Aubade, Empreinte en nog veel meer. Neem ook zeker een kijkje bij de sale, want wij hebben altijd verschillende collecties in de aanbieding.

Heeft u een maatje groter? In tegenstelling tot vele andere lingeriespeciaalzaken verkopen wij veel verschillende setjes met een maatje groter. Wij begrijpen namelijk heel goed dat deze dames zich net zo sexy willen voelen.

Merken die we voeren

De keuze bij Raquel lingerie is eindeloos. We hebben voor u een selectie gemaakt van de verschillende topmerken. Een vaak gewild topmerk op dit gebied is toch wel Prima Donna. Als u op zoek bent naar een lingeriemerk voor grotere cupmaten, dan is PrimaDonna zeker een aanrader. Marie Jo is een ander zeer populair lingeriemerk uit hetzelfde concern als Primadonna. Het merk is al sinds 1981 op de markt. Beide merken hebben veel verschillende afhankelijk van de seizoenen en de laatste modetrends. Bij de introductie van een nieuwe lijn proberen we altijd zo snel mogelijk bij u met het aanbod komen. Verder hebben we Aubade als nieuwste merk toegevoegd bij Raquel lingerie! Dit Franse merk is gespecialiseerd lijnen uitgebracht, in luxueuze en verleidelijke lingerie. Natuurlijk hebben we nog veel meer merken beschikbaar. Bekijk hiervoor ons brede assortiment lingerie.

Neem contact op

U kunt ons een bericht sturen via dit formulier